2. ULUSLARARASI VETERİNER HEKİMLİK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ

Tarih:
Perşembe, Ekim 16, 2014 (-) to Cumartesi, Ekim 18, 2014 (-)
Etkinlik Açıklaması:

Üniversitemiz Veteriner Bilimsel Araştırma ve Yayın Öğrenci Topluluğu (VETBAK),  Fırat Üniversitesi Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrenci Topluluğu (FÜIVSA) ve Fırat Üniversitesi Hayvanları Koruma Kulübü (FUHAK) Öğrenci Topluluğu "2. Uluslararası Veteriner Hekimlik Öğrencileri Kongresi" düzenleyeceklerdir.

Kongrede “Köpeklerde Davranış Bozuklukları” üzerine tez hazırlayarak uzman psikolog unvanı alan, Veteriner Psikoloji alanında ilk akademisyen olan, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında öğretim üyeliği yapmış, gerek mesleki gerekse de toplumsal konularda 300’ü aşkın seminer ve panele konuşmacı ya da yönetici olarak katılan Prof.Dr. Tamer DODURKA  konuşmacı olarak katılacaktır.

Yine aynı kongrede farklı konuşmacılar ve öğrenci sunumlarının olduğu birçok etkinlik düzenlenecektir.

Kategori:
Image: